Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 450 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- 20 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 150 g de chocolat noir, haché
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 7385 kJ / 1749 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 435 g
- Tłuszcz
- 64 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Baguette viennoise
2h 30min
Petits pains au lait
1 godz. 45 min
Rolls au chocolat et caramel
2 Std. 10 Min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Scones aux myrtilles
35min
Pancake aux myrtilles au four
35min
Buns à la cannelle
5h
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Brioche butchy à partager
3h 50min