Bagel sucré chocolat blanc et amandes

Bagel sucré chocolat blanc et amandes

3.7 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 125 g de lait entier et 2 c. à soupe
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 30 g de sucre en poudre
  • 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 3 g de sel
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 60 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 80 g de pépites de chocolat blanc
  • 50 g d'amandes décortiquées

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1716 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...