
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min. froide
- 20 g de lait
- 6 tranches de citron jaune
- le zeste d'un citron jaune non traité râpé
- herbes aromatiques fraîches (voir "Conseil(s)").
- 3 pincées de fleur de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 87.8 kcal / 367.5 kJ
- Białko
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Sód
- 10.8 mg