Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 20 g de lait
- 6 tranches de citron jaune
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- herbes aromatiques fraîches (voir "Conseil(s)").
- 3 pincées de fleur de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367.5 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 10.8 mg
Alternatywne przepisy
Shot détox pomme et épinards
5 Min
L'histoire Vorwerk
Brak ocen
Sirop apaisant au miel et au safran
1h
Travers de porc sauce au café
40 Min
Baba au rhum
4h
Limoncello
384 Std.
Rillettes de dorade
15min
Gelato gin et lavande
16 godz. 45 min
Nems au poulet sauce Buffalo
1h 30 min
Eclair caramel-noisette
2 godz.
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 min
Sauce marchand de vin
1h 15min