Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., froide
- 20 g de lait
- 6 tranches de citron jaune
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- herbes aromatiques fraîches (voir "Conseil(s)").
- 3 pincées de fleur de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367.5 kJ / 87.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 10.8 mg
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45 min
Pad thaï à la courge butternut
40min
Compotée aux lardons
25min
Baba au rhum
4h
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Pickles d'échalotes
15min
Merveilleux
3h
Tisane et biscotti
55min
Granité à la menthe
4h 20 min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Assortiments de makis
1h 30 min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min