Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 195 g de cerneaux de noix
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 320 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 5 œufs
- 100 g de sirop d'agave
- 250 g de farine de blé
- 100 g de pépites de chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 5409 kJ / 1293 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 85 g
Alternatywne przepisy
Palets bretons à la coco
45min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3 Std.
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Biscuits chocolat et sésame
40min
Flan sans pâte
6h
Financiers aux amandes
20min
Brownies Kinder Bueno
35 Min
Cookie géant aux 3 chocolats
30min