
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé
- 50 g de cacao en poudre
- ½ fève tonka râpée
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 jaunes d'œufs
- sucre cristal
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 100 kcal / 415 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g