Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de fécule de maïs
- 300 g d'eau
- 150 g d'eau de rose
- 1 ½ c. à café de jus de citron
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge
- 340 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 270.3 kJ / 64.6 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1 mg
Alternatywne przepisy
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1h 35 phút
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1h 15min
Bibimbap végétarien
1h
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Guirlach nougat
1h 30min
Chorizo brioché
2h 20min
Tarte au sucre
50 min
Confiture de fraises et de fleurs de sureau
35min
Sorbet au melon
10min
Mocktail Lady's Day
25 phút
Sangria blanche
35min