
Wersje kompatybilne
Soupe de nouilles au tofu fumé, épinards et champignons de Paris
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 2 carottes en bâtonnets
- 6 c. à soupe d'huile de sésame
- 120 g de champignons de Paris frais en lamelles épaisses
- 1 c. à soupe de thym déshydraté
- 200 g de nouilles chinoises sèches aux œufs
- 80 g d'épinards frais
- 200 g de tofu fumé en petits dés
-
4
c. à café de pâte de miso
lub 4 c. à café de sauce de soja - 1 c. à soupe de graines de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 488 kcal / 2038 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 44 g