Curry de pois chiches, orzo et épinards

Curry de pois chiches, orzo et épinards

2.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • d'échalotes
    50 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de pois chiches en conserve égouttés
    470 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de boisson à la noix de coco
    150 g
  • d'eau
    1600 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de petites pâtes sèches type orzo ou risetti
    250 g
  • d'épinards frais
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 461 kcal / 1939 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...