
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g d'eau
- 200 g de courge butternut (ou potimarron), pelée et en dés
- 4 navets pelés et en dés
- 1 oignon rouge pelé
- 1 gousse d'ail pelée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de mélange d'épices
- 1 filet de poulet en petites lanières
- 1 cube de bouillon de légumes
- 160 g de pois chiches en conserve
- 30 g de raisins secs
- sel
- 1 brin de coriandre fraîche ciselé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 238 kcal / 997 kJ
- Białko
- 22 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g