Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
TM6 TM5 TM31

Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata

4.2 ( 137 ocen )

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 100 g de semoule de blé dur
  • 30 g de raisins secs
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 poivrons
  • 1 oignon pelé
  • 2 chipolatas en petits morceaux
  • 4 brins de coriandre fraîche hachés
  • 2 tomates en petits dés
  • sel
  • poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
300 kcal / 1255 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy