Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de radis roses
- 1 ciboule, coupée en morceaux (4 cm)
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins d'aneth frais, équeutés
- 500 g de fromage frais, type Madame Loïk ou St-Môret, allégé
- 100 g de tomate à chair ferme, coupée en dés (1 cm)
- 20 g de lait demi-écrémé
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 297.9 kJ / 71.3 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 71.9 mg
Alternatywne przepisy
Tartinade de petits pois aux amandes
20min
Tartinade crabe-coco
20min
Rillettes aux deux saumons
1 Std.
Tartinade poivron-pomme
25 min
Mousse de tomate au basilic
3h 30min
Tartinade concombre-ricotta
10 Min
Tartinade de courgette
4 Std.
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Tartinade de fromage frais et de radis
5 Min
Tartinade jambon-œuf
35 Min
Tartinade au thon à l'avocat
10 Min
Rillettes de thon, échalotes et ciboulette
15 Min