Verrine à l'abricot

Verrine à l'abricot

4.5 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • 12 biscuits à la cuillère coupés en deux
    12 biscuits roses de Reims, coupés en deux
  • 30 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de jus de citron
    20 g de limoncello
  • 250 g d'abricots frais dénoyautés, détaillés en cubes (1-2 cm)
    250 g d'abricots surgelés, détaillés en cubes (1-2 cm)
  • 200 g de yaourt à la vanille

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 167.3 kcal / 704.7 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 36.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...