Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 6 œufs moyens (53-63 g)
- 200 g de sardines à l'huile d’olive sans arêtes, émiettées
- 30 g de fromage blanc nature
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame, doré
- quelques pousses de pourpier
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique noir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1395 kJ / 334 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25min
Pommes de terre en éventail à la crème de gouda
45 min
Camembert rôti au Varoma
30 min
Tellines en persillade
1h 30 min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Rouleaux de printemps au surimi
50min
Œufs mimosa à la courgette
25 min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40 Min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 min
Iles flottantes
1h