Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des bigorneaux
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
600 g de bigorneaux
-
1500 g d'eau
-
1 c. à soupe de gros sel
-
1 gousse d'ail
-
1 brin de persil frais équeuté
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1654.3 mg
Białko
30 g
Kalorie
644.8 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce périgourdine
35 min
Sauce béarnaise
20 min
Raie aux câpres
45 min
Sauce mayonnaise
10 min
Beurre blanc
25 min
La cuisson des langoustines
40 min
Sauce au cidre
20 min
Palourdes et amandes farcies
40 min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 godz. 25 min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1 godz.
Bulots au court-bouillon
2 godz.
Sauce piquante
35 min