Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de bigorneaux
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 gousse d'ail
- 1 brin de persil frais, équeuté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 644.8 kJ / 152.5 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1654.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palourdes et amandes farcies
40min
Beurre blanc
25min
Crabe farci aux herbes
1h 20min
Bulots au court-bouillon
2h
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Raie aux câpres
45min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
La cuisson des langoustines
40min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Parmentier de canard aux oignons
50min