Urządzenia i Akcesoria
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcji
Składniki
-
500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
20 g masła
-
¾ łyżeczki soli
-
100 g brązowego cukru
-
50 - 70 g octu balsamicznego
-
½ łyżeczki tymianku, suszonego
-
500 g wody
-
6 białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1147 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1743 kJ /
416.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
1 godz.
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Śledzie w śmietanie i ziemniaki w mundurkach
1 godz. 25 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Ziemniaczki śródziemnomorskie
2 godz. 30 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4 godz. 10 min
Śledzie w sosie makowym
1 godz. 30 min
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 godz. 30 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.