Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
TM6 TM5

Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

4.4 (87 ocen)

Składniki

  • 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
  • 20 g masła
  • ¾ łyżeczki soli
  • 100 g brązowego cukru
  • 50 - 70 g octu balsamicznego
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 500 g wody
  • 6 białych kiełbas, surowych (ok. 600 g, patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1743 kJ / 416.6 kcal
Białko
16.4 g
Węglowodany
26.8 g
Tłuszcz
27.6 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1147 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy