Urządzenia i Akcesoria
Dip serowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
460 g
Składniki
-
2 ząbki czosnku
-
40 g cebuli dymki bez szczypioru, pokrojonej na kawałki
-
160 g sera z niebieską pleśnią, pokrojonego na kawałki160 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
-
160 g majonezu
-
100 g śmietany UHT, 18% tłuszczu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
619.6 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1886.4 kJ /
450.8 kcal
Tłuszcz
45.4 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Remoulade
10 min
Pasta jajeczna
5 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Czeska pasta piwna
1 godz. 10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Chrupiące krążki cebulowe
30 min
Sos z sera cheddar
20 min
Karmelizowany por
20 min
Krem z parmezanu
10 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min