
Urządzenia i Akcesoria
Dip serowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
460 g
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
cebuli dymki bez szczypioru, pokrojonej na kawałki40 g
-
sera gorgonzola pokrojonego na kawałki160 g
-
majonezu160 g
-
śmietany UHT, 18% tłuszczu100 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
450.8 kcal /
1886.4 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
45.4 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
619.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Masło kurkowe
1 godz. 5 min
Masło z boczkiem i cebulką
55 min
Sos duński
15 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30 min
Krem z parmezanu
10 min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Sos z sera cheddar
20 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Sos serowy Mornay
10 min