
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kurczaka i sera feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
300 g wody
-
500 g filetów z piersi kurczaka pokrojonych na 3 cm kawałki
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ząbek czosnku
-
120 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
1 czubata łyżka majonezu
-
½ łyżeczki tymianku, suszonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
176.6 kcal /
738.8 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
1.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
386.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min