
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z kurczaka i sera feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
300 g wody
-
500 g filetów z piersi kurczaka pokrojonych na 3 cm kawałki
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 ząbek czosnku
-
120 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
-
1 czubata łyżka majonezu
-
½ łyżeczki tymianku, suszonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
176.6 kcal /
738.8 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
1.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Sód
386.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA MIĘSNE
65 Przepisów
Polska
Polska