GOTOWANIE NA PARZE III

20 Przepisów

Trzecia edycja kolekcji z podstawowymi przepisami, dzięki którym zaoszczędzisz czas. W zależności od ilości składników warzywa są gotowane w koszyczku lub w przystawce Varoma. Ugotowane na parze warzywa to niskokaloryczny, pełen wartości odżywczych składnik wielu dań, a także doskonały sposób na rozszerzanie diety małych dzieci metodą BLW.

Gotowanie na parze bobu (300-500 g)

Gotowanie na parze bobu (300-500 g)

4.1

25 min

Gotowanie na parze bobu (1000 g)

Gotowanie na parze bobu (1000 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach

Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach

5.0

25 min

Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach

Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach

4.9

25 min

Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

4.2

55 min

Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)

Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)

5.0

1 godz. 10 min

Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)

Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)

Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)

4.1

40 min

Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)

Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)

Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)

5.0

35 min

Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)

Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)

5.0

20 min

Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)

Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

3.7

20 min

Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)

Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze kapusty (300 g)

Gotowanie na parze kapusty (300 g)

5.0

15 min

Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)

Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)

5.0

25 min

Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)

Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)

5.0

30 min

Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)

Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)

5.0

40 min

Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

3.7

30 min

Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)

3.0

45 min