Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
500 g wody
-
350 - 800 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
20.5 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Warzywa gotowane na parze
35 min
Kotlety z resztek pieczonego mięsa i warzyw z jajkami sadzonymi na Varomie
45 min
Jajka sadzone na Varomie z kalafiorem i ziemniakami
45 min