Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 350 - 800 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 20.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zupa krem z pieczarek; Faszerowane papryki z ryżem i sos pomidorowy
1 Std. 5 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 分钟
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 分钟
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 分钟
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 分钟
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 分钟
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 分钟