Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
    200 - 600 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 27 kcal / 113 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 23.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...