Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
450 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 godz. 10 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min