![Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g) Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34259485-FF46-42CA-B925-06D2437BF4B8/Derivates/A62CD527-5BE2-4A28-86E7-982954DBCDD3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g selera naciowego, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min