
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
wody500 g
-
korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki200 - 450 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
28 kcal /
120 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)
30 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min