Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)

Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    200 - 450 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 28 kcal / 120 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...