
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g korzenia selera, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min