![Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g) Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8E3D8A24-F748-4FDE-95E9-5C1E1D996730/Derivates/13D79076-C5AB-42A0-B81E-382603A5D157.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 500 - 800 g korzenia selera, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 120 kJ / 28 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 Std. 10 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min