Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)

Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
    200 - 400 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 20 kcal / 84 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 125 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...