Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 400 g selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min