Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 200 - 500 g pasternaku pokrojonego na 2 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 14 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 313.8 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...