Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • pasternaku pokrojonego na 2 cm kawałki
    200 - 500 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 75 kcal / 313.8 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 14 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...