Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

Gotowanie na parze buraków (200-600 g)

4.4 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
200 g

Składniki

  • wody
    1000 g
  • czerwonych buraków pokrojonych na 4 cm kawałki
    200 - 600 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 43 kcal / 179.9 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 84.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...