Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
TM6 TM5

Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach

4.9 (111 ocen)

Składniki

  • 500 g wody
  • 1 - 2 kolby kukurydzy, cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
367 kJ / 87.7 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
19.1 g
Tłuszcz
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
2.1 g
Sód
25.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy