
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 sztuki
Składniki
-
wody500 g
-
kolby kukurydzy cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)1 - 2
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
87.7 kcal /
367 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
25.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska