
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kukurydzy w kawałkach
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 sztuki
Składniki
-
500 g wody
-
1 - 2 kolby kukurydzy cukrowej, świeżej, obranej, dł. ok. 20 cm, pokrojonej na 3 równe kawałki (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
25.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
367 kJ /
87.7 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min