
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
500 g wody
-
300 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
25 kcal /
104.6 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
24.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pizza z warzywami (TM6)
1 godz. 20 min
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Brokuły i ziemniaki z sosem z sera pleśniowego
30 min
Brokuł z mleczkiem kokosowym
35 min
Kalafior z purée z groszku
40 min