Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 300 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 24.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wiosenna zupa jarzynowa z miętowo-pietruszkowym pesto
35 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 Min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Warzywa gotowane na parze
35 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Truskawkowe lassi
5 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie papryki
20 min
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 Min