Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
500 g wody
-
300 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
24.7 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Rumienienie papryki
20 min
Warzywa gotowane na parze
35 min