WIĘCEJ SMAKU

16 Przepisów

To bazowe przepisy umożliwiające rumienie warzyw i mięs. Efekt, którego oczekujesz oraz więcej smaku i aromatu. To wszystko dzięki urządzeniu Thermomix® TM6.

Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz

Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz

25 min

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

30 min

Rumienienie szparagów

Rumienienie szparagów

20 min

Rumienienie papryki

Rumienienie papryki

20 min

Rumienienie papryki z cebulą

Rumienienie papryki z cebulą

25 min

Rumienienie cukinii

Rumienienie cukinii

20 min

Rumienienie bakłażana

Rumienienie bakłażana

30 min

Rumienienie pieczarek

Rumienienie pieczarek

25 min

Rumienienie pieczarek z boczkiem

Rumienienie pieczarek z boczkiem

20 min

Delikatne rumienienie marchewki

Delikatne rumienienie marchewki

15 min

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

25 min

Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką

Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką

15 min

Rumienienie wołowiny z cebulą

Rumienienie wołowiny z cebulą

15 min

Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą

Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą

35 min

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

15 min

Rumienienie kiełbasy

Rumienienie kiełbasy

20 min