
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wołowiny z cebulą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
oleju20 g
-
cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry70 g
-
mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
163.9 kcal /
685.7 kJ
Białko
17.1 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Sód
62.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska