Rumienienie wołowiny z cebulą
TM6

Rumienienie wołowiny z cebulą

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
  • 250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
685.7 kJ / 163.9 kcal
Białko
17.1 g
Węglowodany
2.1 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
62.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy