Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wołowiny z cebulą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
70 g cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
-
250 g mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
62.6 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
685.7 kJ /
163.9 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min