Rumienienie wołowiny z cebulą

Rumienienie wołowiny z cebulą

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • cebuli pokrojonej w 0,5 cm półplastry
    70 g
  • mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 163.9 kcal / 685.7 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 62.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...