Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki

5.0 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g

Składniki

  • oleju
    25 g
    25 g oliwy z oliwek
  • papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm)
    200 g
  • czerwonej cebuli pokrojonej w 0,5 cm piórka
    100 g
  • marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 79.1 kcal / 330.8 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 25.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...