Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie cukinii
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
200 g cukinii pokrojonej w 2 cm półplastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
10 mg
Białko
1 g
Kalorie
425.5 kJ /
101.7 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min