
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek - 200 g cukinii pokrojonej w 2 cm półplastry
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 425.5 kJ / 101.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 10 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Pikle z krojonej cebuli (TM6)
48 godz. 45 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie bakłażana
30min