Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
TM6

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 (59 ocen)

Składniki

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
404.3 kJ / 97 kcal
Białko
2.3 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
1.9 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy