
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
wody250 g
-
zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki300 g
-
oleju20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
97 kcal /
404.3 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie cukinii
20 min