Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 59 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g

Składniki

  • wody
    250 g
  • zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki
    300 g
  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 97 kcal / 404.3 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...