Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
250 g wody
-
300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
404.3 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Ziemniaki i fasolka szparagowa z pesto pietruszkowym
35 min