
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
370 g
Składniki
-
oleju20 g
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)170 g
-
marchewki pokrojonej w 1-2 cm plastry130 - 150 g
-
selera naciowego pokrojonego w 0,5-1 cm plastry70 - 90 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
78.4 kcal /
327.8 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
46.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min