
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek - 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 471 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumienienie pieczarek
25 Min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Mizeria z grubo krojonych ogórków (TM6)
10 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 Min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15min