
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie papryki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
20 g oleju
-
200 g papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
112 kcal /
471 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min