Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie papryki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
200 g papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
471 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie kiełbasy
20min.
Rumienienie papryki z cebulą
25min.
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min.
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min.
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min.
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min.
Rumienienie cukinii
20min.
Delikatne rumienienie marchewki
15min.
Rumienienie pieczarek
25min.
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min.
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min.
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min.