Rumienienie papryki

Rumienienie papryki

5.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 112 kcal / 471 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...