Rumienienie papryki
TM6

Rumienienie papryki

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 200 g papryk, różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w słupki (5 x 0,5 cm, patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
471 kJ / 112 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy