Rumienienie bakłażana

Rumienienie bakłażana

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • bakłażana pokrojonego na 2-3 cm kawałki
    200 - 250 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 113.9 kcal / 476.3 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 10.3 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 2.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...