Rumienienie bakłażana
TM6

Rumienienie bakłażana

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 200 - 250 g bakłażana, pokrojonego na 2-3 cm kawałki

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
476.3 kJ / 113.9 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
6.7 g
Tłuszcz
10.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3.4 g
Sód
2.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy