
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie bakłażana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g
Składniki
-
20 g oleju
-
200 - 250 g bakłażana pokrojonego na 2-3 cm kawałki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
113.9 kcal /
476.3 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
2.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Rumienienie kiełbasy
20min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie szparagów
20min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie pieczarek
25min
Fasolka szparagowa z gremolatą
35min