Rumienienie bakłażana

Rumienienie bakłażana

4.6 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g

Składniki

  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek
  • 200 - 250 g bakłażana pokrojonego na 2-3 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 2.3 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 476.3 kJ / 113.9 kcal
Tłuszcz 10.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...