Rumienienie papryki z cebulą
TM6

Rumienienie papryki z cebulą

5.0 (20 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 200 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 2 cm kostkę
  • 170 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
315.1 kJ / 75.1 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
3.8 g
Tłuszcz
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1.9 g
Sód
2.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy