Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką
TM6

Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką

4.8 (120 ocen)

Składniki

  • 30 g oleju
    lub 30 g oliwy z oliwek
  • 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
  • 300 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
    lub 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
663.2 kJ / 158.6 kcal
Białko
19.2 g
Węglowodany
0.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
54.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy