Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką

Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką

4.8 174 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g

Składniki

  • 30 g oleju
    30 g oliwy z oliwek
  • 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
  • 300 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonego w 2 cm kostkę
    300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 54.9 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 663.2 kJ / 158.6 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...