Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
g oleju
lub 30 g oliwy z oliwek - 40 g cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry
-
300
g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w 2 cm kostkę
lub 300 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego w 2 cm kostkę
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 663.2 kJ / 158.6 kcal
- Białko
- 19.2 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 54.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 分钟
Rumienienie bakłażana
30 分钟
Rumienienie papryki
20 分钟
Deska ubijanego sera camembert lub brie
45 min
Chrust z ziemniaków (TM6)
25 分钟
Rumienienie kiełbasy
20 分钟
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 分钟
Delikatne rumienienie marchewki
15 分钟
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
6 Std. 30 Min
Miska Buddy z szarpanym kurczakiem (TM6)
35min
Rumienienie pieczarek
25 分钟