
Urządzenia i Akcesoria
Szarpany rumieniony kurczak z cebulą dymką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
oleju30 g
-
cebuli dymki pokrojonej w 0,5 cm plastry40 g
-
fileta z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonego w 2 cm kostkę300 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
158.6 kcal /
663.2 kJ
Białko
19.2 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
0.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
54.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Fondant czekoladowy (bez glutenu, low carb)
25 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1 godz. 10 min
Wolno gotowana w coli szarpana wieprzowina (z osłoną noża miksującego)
6 godz. 30 min
Pełnoziarnista focaccia z papryką i cebulą (TM6)
3 godz. 20 min
Miska Buddy z szarpanym kurczakiem (TM6)
35 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Wenezuelski szarpany kurczak z bułeczkami arepas
40 min
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45 min
Placki ze spiralizowanych batatów (TM5)
55 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min
Szarpana wieprzowina
4 godz. 15 min