Rumienienie pieczarek z boczkiem
TM6

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 10 g oleju
    lub 10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    lub 250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1080.9 kJ / 258.2 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
25.9 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
1.5 g
Sód
630.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy