Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie pieczarek z boczkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
340 g
Składniki
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
120 - 130 g kostek boczku
-
250 - 300 g pieczarek, małych, w całości250 - 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
630.6 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1080.9 kJ /
258.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min