
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie pieczarek z boczkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
340 g
Składniki
-
oleju10 g
-
kostek boczku120 - 130 g
-
pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry250 - 300 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
258.2 kcal /
1080.9 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
0.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
630.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min