Rumienienie pieczarek z boczkiem

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.5 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
340 g

Składniki

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 630.6 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1080.9 kJ / 258.2 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...