Rumienienie pieczarek z boczkiem

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.4 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
340 g

Składniki

  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek
  • kostek boczku
    120 - 130 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    250 - 300 g
    250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 258.2 kcal / 1080.9 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 630.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...