Rumienienie szparagów

Rumienienie szparagów

4.8 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
    300 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 78.9 kcal / 330.3 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 3.9 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...