Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie szparagów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
-
300 g zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
330.3 kJ /
78.9 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 min
Sałatka z rumienionymi szparagami
20 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min