Rumienienie szparagów
TM6

Rumienienie szparagów

4.8 (49 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 300 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
330.3 kJ / 78.9 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
3.9 g
Tłuszcz
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Sód
2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy