![Rumienienie pieczarek Rumienienie pieczarek](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5130C2E-7CE7-4178-BF3D-654BD36A0D7A/Derivates/f3d6c1dc-aff2-4af6-b432-d5a970f83eb1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g wody
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
-
20
g oleju
lub 20 g oliwy z oliwek
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 354.8 kJ / 84.8 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 5.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Rumienienie bakłażana
30 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie cukinii
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min