Rumienienie pieczarek

Rumienienie pieczarek

4.9 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
280 g

Składniki

  • wody
    30 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
    300 g
  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 84.8 kcal / 354.8 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 5.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...