Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie pieczarek
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
30 g wody
-
300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
5.8 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
354.8 kJ /
84.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rumienienie kiełbasy
20 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min