Delikatne rumienienie marchewki

Delikatne rumienienie marchewki

4.6 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • oleju
    15 g
    15 g oliwy z oliwek
  • marchewki pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 99.5 kcal / 417.5 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 60 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...