Delikatne rumienienie marchewki
TM6

Delikatne rumienienie marchewki

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 15 g oleju
    lub 15 g oliwy z oliwek
  • 200 g marchewki, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
417.5 kJ / 99.5 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
7.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
60 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy