Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
15
g oleju
lub 15 g oliwy z oliwek - 200 g marchewki, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 417.5 kJ / 99.5 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 60 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie bakłażana
30 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 Min