Rumienienie kiełbasy

Rumienienie kiełbasy

4.1 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g

Składniki

  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek
  • kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
    300 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 315.6 kcal / 1320.3 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 0.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 740 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...