Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g oleju
lub 10 g oliwy z oliwek - 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1320.3 kJ / 315.6 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 740 mg