Rumienienie kiełbasy
TM6

Rumienienie kiełbasy

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 10 g oleju
    lub 10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1320.3 kJ / 315.6 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
28.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
0 g
Sód
740 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy