
Urządzenia i Akcesoria
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 g
Składniki
-
oleju30 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa wołowego (patrz wskazówka), bez ścięgien i kości, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego ręcznikami papierowymi250 g
-
wody do Mycia Wstępnego1000 g
-
octu do Mycia Wstępnego1 łyżka
-
cebuli przekrojonej na pół, następnie pokrojonej w 0,5 cm piórka100 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej w słupki (5 x 0,5 cm)150 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
135.2 kcal /
565.5 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
49.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
16 Przepisów
Polska
Polska