Rumienienie wieprzowiny z cebulą
TM6

Rumienienie wieprzowiny z cebulą

4.8 (12 ocen)

Składniki

  • 20 g oleju
    lub 20 g oliwy z oliwek
  • 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
  • 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
744.5 kJ / 177.9 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
0.4 g
Sód
60.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy