Glaçage miroir au chocolat noir

Glaçage miroir au chocolat noir

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
300 g

Składniki

A réaliser la veille
  • 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 90 g d'eau
  • 110 g de sucre en poudre
  • 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 40 g de cacao en poudre non sucré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 44.05 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 3097.1 kJ / 740.25 kcal
Tłuszcz 28.25 g
Błonnik 13.9 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Węglowodany 133.45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...