Gâteaux moelleux fourrés au lait

Gâteaux moelleux fourrés au lait

3.7 74 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 parts

Składniki

La génoise au cacao
  • beurre doux pour le cadre ou le moule
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de sucre vanillé maison
    1 c. à café
  • de farine de blé
    50 g
  • de fécule de maïs
    50 g
  • de cacao en poudre
    20 g
  • de sel
    1 pincée
  • de levure chimique
    ½ c. à café
La crème vanillée
  • d'huile de noix de coco
    30 g
  • de lait concentré sucré
    100 g
  • de mascarpone
    200 g
La couverture au chocolat noir
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    360 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 288.5 kcal / 1204.7 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 27.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...