Génoise au chocolat

Génoise au chocolat

3.7 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 parts

Składniki

  • de beurre doux mou, et un peu pour le moule
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le moule
    100 g
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    140 g
  • de cacao en poudre
    40 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 128.3 kcal / 545.2 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...