Génoise au chocolat
TM6 TM5 TM31

Génoise au chocolat

3.7 (110 ocen)

Składniki

  • 20 g de beurre doux mou, et un peu pour le moule
  • 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
  • 4 œufs
  • 140 g de sucre en poudre
  • 40 g de cacao en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
545.2 kJ / 128.3 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy