
Urządzenia i Akcesoria
Génoise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
œufs (53-63 g chacun)4
-
de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts120 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à café
-
de farine de blé120 g
-
de levure chimique (opcjonalnie)1 c. à café
-
de sel (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
168 kcal /
705 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada