
Urządzenia i Akcesoria
Biscuit roulé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts
Składniki
-
œufs (53-63 g chacun, voir rubrique "Conseil(s)")4
-
de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts100 - 120 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à café
-
de farine de blé120 g
-
de sel (opcjonalnie)1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
153 kcal /
641 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escale gourmande
10 Przepisów
Francja
Francja